Dr. Irinel Nedelcu

Dr. Irinel Nedelcu
Institutul Dermato Estetic

Abordarea afecțiunilor părului
Autor: Irinel Nedelcu

Fiziologia și patologia părului sunt studiate și aprofundate în cadrul capitolului de “anexe ale pielii” din dermatologie. Deoarece părul, în special de la nivelul scalpului și fetei, are o implicare crescută în estetică și exprimarea socială a oamenilor, tratamentele medicale și chirurgicale în acest domeniu au luat o mare amploare.
Înainte de a lua o decizie terapeutică, în vederea unei abordări medicale corecte, este necesar, prin prisma cunoștintelor acumulate, să stabilim diagnosticul afecțiunii, mecanismul etiopatogenic, prognosticul evolutiv și doar în acest context să inițiem un tratament.
Tratamentele aplicate în lipsa acestor condiții de bună practică medicală, în afara faptului că au o rată minimă de succes, pot determina agravări ale afecțiunii părului și creea probleme psihoemoționale importante pacientului.
Susțin ca medicul specialist dermatolog, cu preocupare în domeniul tricologiei, este cu siguranța specialistul care poate aborda cu succes patologia părului.

Hair diseases – a dermatological approach
Author: Irinel Nedelcu

Hair physiology and pathology are studied in detail within the “skin appendages” chapter in dermatology. Since hair, especially the one on the scalp and face, plays an important role in human aesthetics and social communication, medical and surgical treatment in this area have recently gain a lot of ground.
Before any therapeutic decision is made, in order to follow a good clinical practice, it is necessary to use our best knowledge to establish a diagnostic, make sure to understand the etiopathogenetic process, establish a prognosis and only then to initiate treatment.
Treatment applied without taking into account these criteria, not only has a minimal success rate, it can also determine the worsening of the condition and create important emotional trauma to the patient.
I highly recommend that the dermatologist with special knowledge of trichology be the one to tackle hair pathology related problems in order to guarantee a successful result.

Scurt CV

Din 1997 Conducătorul primei clinici de tricologie și implant de păr propriu din România.
Din 2003 Experiență în tratamente Laser și IPL, cu rezultate remarcabile publicate și apreciate la conferințe de specialitate.
Membru al Comitetului Director al Societății Române de Dermatologie.
Vicepreședintele Societății Române de Lasere în Medicină și Chirurgie.
Institutul Dermato Estetic
Institutul dermato estetic Dr. Irinel Nedelcu, centru de excelență în dermatologie, dermato estetică, implant de păr și tratamente laser chirurgicale și estetice încununează 20 de ani de activitate în domeniu.
Dr. Irinel Nedelcu, reprezentant al elitei dermatologiei românești, asociază activitatea clinică din cadrul spitalului Colentina cu domeniul dermato-estetic și al tratamentelor anti- aging din cadrul institutului pe care-l conduce alături de soția sa, Ana Maria Nedelcu.
În activitatea științifică și de cercetare, Dr. Irinel Nedelcu a elaborat lucrarea de doctorat cu tema “Diagnosticul și tratamentul afecțiunilor părului”, este membru în comitetul de conducere a Societății Române de Dermatologie, membru al Academiei Europene de Dermato-Venerologie și al Societății Internaționale de Chirurgie pentru Restaurarea Părului.
Din anul 1997, în cadrul primei clinici de tricologie din România, dezvolta tehnici de diagnostic și tratament al afecțiunilor părului, complexe și precise. Implantul de păr propriu, efectuat în urma evaluării pacientului și stabilirii prognosticului pe termen lung, se efectuează prin metoda unităților foliculare și asigură rezultate definitive excelente, cu aspect identic natural.

Contactează operatorul PDI 2020

13 + 6 =

Operatorul PDI 2020

Adresa: Str. A. Panu nr. 13, Iasi
Tel.: 0332.40.88.00-05
E-mail: inscrieri@primaderma.ro
Website: www.eventernet.ro

Parteneri Media