Dr. Irinel Nedelcu

Dr. Irinel Nedelcu
Institutul Dermato Estetic

Plasma îmbogățită în trombocite (PRP) în dermatologie
Autor: Irinel Nedelcu, Alexandru Grigoriu

Plasma îmbogățită în trombocite (Platelet-rich Plasma – PRP) reprezintă prin definiție un produs de plasmă autologă cu o concentrație mai mare de trombocite decât cea a sângelui recoltat; se urmărește, de asemenea, reducerea drastică a “contaminanților” – eritrocite și leucocite (atât limfocite și monocite, dar în special granulocitele cu rol pro-inflamator). Reprezintă un tratament modern, care și-a câștigat deja un loc între cele mai utilizate produse din categoria “ortobiologicelor” (produse cu rol în creșterea capacității înnăscute a organismului de reparare și regenerare) în diferite sectoare: tratamente dermatologice și proceduri dermato-cosmetice, ortopedie, chirurgie generală, stomatologie, Rezultatele acestui tratament depind de dispozitivele folosite, modul de activare si bineinteles de administrarea lui.

Scurt CV

Din 1997 Conducătorul primei clinici de tricologie și implant de păr propriu din România.
Din 2003 Experiență în tratamente Laser și IPL, cu rezultate remarcabile publicate și apreciate la conferințe de specialitate.
Membru al Comitetului Director al Societății Române de Dermatologie.
Vicepreședintele Societății Române de Lasere în Medicină și Chirurgie.
Institutul Dermato Estetic
Institutul dermato estetic Dr. Irinel Nedelcu, centru de excelență în dermatologie, dermato estetică, implant de păr și tratamente laser chirurgicale și estetice încununează 20 de ani de activitate în domeniu.
Dr. Irinel Nedelcu, reprezentant al elitei dermatologiei românești, asociază activitatea clinică din cadrul spitalului Colentina cu domeniul dermato-estetic și al tratamentelor anti- aging din cadrul institutului pe care-l conduce alături de soția sa, Ana Maria Nedelcu.
În activitatea științifică și de cercetare, Dr. Irinel Nedelcu a elaborat lucrarea de doctorat cu tema “Diagnosticul și tratamentul afecțiunilor părului”, este membru în comitetul de conducere a Societății Române de Dermatologie, membru al Academiei Europene de Dermato-Venerologie și al Societății Internaționale de Chirurgie pentru Restaurarea Părului.
Din anul 1997, în cadrul primei clinici de tricologie din România, dezvolta tehnici de diagnostic și tratament al afecțiunilor părului, complexe și precise. Implantul de păr propriu, efectuat în urma evaluării pacientului și stabilirii prognosticului pe termen lung, se efectuează prin metoda unităților foliculare și asigură rezultate definitive excelente, cu aspect identic natural.

Contactează operatorul PDI 2021

5 + 6 =

Operatorul PDI 2021

Adresa: Str. A. Panu nr. 13, Iasi
Tel.: 0332.40.88.00-05
E-mail: inscrieri@primaderma.ro
Website: www.eventernet.ro

Parteneri Media