Șef Lucr. Dr. Hana Decean

Șef Lucr. Dr. Hana Decean
Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca
Locotenent – colonel dr. – șef cabinet dermatovenerologie din Ambulatoriu integrat al Spitalului Militar de Urgență “Dr. Constantin Papilian” Cluj-Napoca

Simpozion Novartis: Skin is only part of the story

Scurt CV

    Locotenent-colonel dr. Decean Hana, medic primar dermatovenerologie este șeful Cabinetului dermatovenerologie din Ambulatoriu integrat al Spitalului Militar de Urgență „Dr. Constantin Papilian” Cluj-Napoca. Din anul 2011 încadrează funcția de șef Cabinet dermatovenerologie în Ambulatoriu integrat al Spitalului Militar de Urgență „Dr. Constantin Papilian” Cluj-Napoca iar din anul 2016 este șef de lucrări la disciplina fiziologie a Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca. Deține o pregătire profesională deosebită, fiind absolventă a unui masterat în științe medicale în domeniul cosmetologiei și a unui doctorat cu titlul tezei „Efectele radiaţiei UVB asupra celulelor epidermice: de la evenimentele iniţiale la protecţia cu antioxidanţi naturali”.
Informațiile știintifice și abilitățile dobândite în urma activitaților de formare profesională au stat la baza unei continue dezvoltări a specialității dermatologie–venerologie în cadrul Spitalului Militar de Urgență Cluj-Napoca. O parte importantă din activitatea de specialitate a Cabinetului de dermatovenerologie se adresează consultului interdisciplinar și tratamentului modern al pacienților cu boli inflamatorii autoimune, în special psoriazis (inclusiv terapii biologice).
A absolvit de-a lungul timpului diverse cursuri de specialitate în țară și străinătate (Italia, Germania, Belgia, SUA) și a beneficiat de burse internaţionale (acordate de către Academia Europeană de Dermatologie şi Academia Americană de Dermatologie) și o bursă de studii postdoctorale, acordată de Universitatea de Medicină şi Farmacie Cluj-Napoca. Este autor şi co-autor de articole originale, participant la proiecte de cercetare ştiinţifică, co-investigator în studii clinice, membru în cinci organizaţii profesionale şi ştiinţifice (EADV, SRDO, AMM, SRSF, IUPS) și speaker și participant la congrese naţionale şi internaţionale.

Contactează operatorul PDI 2022

3 + 7 =

Operatorul PDI 2022

Adresa: Str. A. Panu nr. 13, Iasi
Tel.: 0332.40.88.00-05
E-mail: contact@pdi.ro
Website: www.eventernet.ro

Parteneri Media