Dr. Nedelcu Irinel

 

Dr. Nedelcu Irinel
Egoclinic Hair Clinic, București, România

Alopeciile cicatriceale, o patologie in evoluție

Autor: Irinel Nedelcu

În ultimul deceniu se observa o creștere a incidenței alopeciilor cicatriciala, cu multiple explicații, de la etiopatogenie modificata pana la creșterea posibilităților diagnostice și a adresabilității pacienților.
Aceasta patologie pune clar probleme de diagnostic, dar și de calitate a schemei terapeutice, cu mare impact asupra prognosticului evolutiv al bolii.
Sunt prezentate atitudinea în fața acestor tipuri de alopecie și complexitatea diagnosticului și tratamentului, țn funcție de aspectul inflamator al afecțiunii.

Cicatricial alopecias, an evolving pathology

Author: Irinel Nedelcu
In the last decade there has been an increase in the incidence of cicatricial alopecias, with multiple explanations, from a modified ethiopathogeny to the increase in the diagnostic capacity and pacient acknowledgement. This pathology poses clear diagnostic problems, but also issues concerning the quality of the therapeutic regimen, with great impact on the evolution and prognosis of the disease.
This is a presentation of the approach concerning these types of alopecia and the complexity of the diagnosis and treatment, taking into consideration the inflammatory aspect of the disease.

Scurt CV

Din 1997 Conducătorul primei clinici de tricologie și implant de păr propriu din România.
Din 2003 Experiență în tratamente Laser și IPL, cu rezultate remarcabile publicate și apreciate la conferințe de specialitate.
Membru al Comitetului Director al Societății Române de Dermatologie.
Vicepreședintele Societății Române de Lasere în Medicină și Chirurgie.
Institutul Dermato Estetic
Institutul dermato estetic Dr. Irinel Nedelcu, centru de excelență în dermatologie, dermato estetică, implant de păr și tratamente laser chirurgicale și estetice încununează 20 de ani de activitate în domeniu.
Dr. Irinel Nedelcu, reprezentant al elitei dermatologiei românești, asociază activitatea clinică din cadrul spitalului Colentina cu domeniul dermato-estetic și al tratamentelor anti- aging din cadrul institutului pe care-l conduce alături de soția sa, Ana Maria Nedelcu.
În activitatea științifică și de cercetare, Dr. Irinel Nedelcu a elaborat lucrarea de doctorat cu tema “Diagnosticul și tratamentul afecțiunilor părului”, este membru în comitetul de conducere a Societății Române de Dermatologie, membru al Academiei Europene de Dermato-Venerologie și al Societății Internaționale de Chirurgie pentru Restaurarea Părului.
Din anul 1997, în cadrul primei clinici de tricologie din România, dezvolta tehnici de diagnostic și tratament al afecțiunilor părului, complexe și precise. Implantul de păr propriu, efectuat în urma evaluării pacientului și stabilirii prognosticului pe termen lung, se efectuează prin metoda unităților foliculare și asigură rezultate definitive excelente, cu aspect identic natural.

Contactează operatorul PDI 2023

9 + 8 =

Operatorul PDI 2023

Adresa: Str. A. Panu nr. 13, Iasi
Tel.: 0332.40.88.00-05
E-mail: contact@pdi.ro
Website: www.eventernet.ro

Parteneri Media