Dr. Irinel Nedelcu

Dr. Irinel Nedelcu
Egoclinic Hair Clinic,București

Implantul de păr în viziunea dermatologului
Autor: Irinel Nedelcu

Egoclinic Hair Clinic,Bucuresti

Cuvinte cheie: alopecie, tricologie, implant de par

Tratamentul diverselor forme de alopecie reprezinta un domeniu in dezvoltare continua, atat prin prisma cerererii in crestere a pacientilor, dar si prin evolutia spectaculoasa a mijloacelor terapeutice. In acest context, stabilirea unei atitudini profesioniste, cu abordare stiintifica, stabilirea diagnosticului si prognosticului evolutiv al afectiunii parului, reprezinta fundamentul obtinerii unor rezultate de buna calitate. Implantul de par este o interventie dermato-chirurgicala care necesita o indicatie, o programare si o abordare tehnica clare, adaptate fiecarui pacient.

Hair implant in the vision of the dermatologist
Author: Irinel Nedelcu

Egoclinic Hair Clinic,Bucuresti

Keywords: alopecia, tricology, hair implant

The treatment of several types of alopecia means the industry is evolving continuously, both through increasing demand of the patients, but also through the progress of therapeutic means. In this regard, establishing a professional approach and an evolutionary prognosis underlies the high quality results. Hair implant is a dermato-chirurgical procedure that requires indications, scheduling and a definite technique approach that is adjusted to the needs of the patient

Scurt CV

Din 1997 Conducătorul primei clinici de tricologie și implant de păr propriu din România.
Din 2003 Experiență în tratamente Laser și IPL, cu rezultate remarcabile publicate și apreciate la conferințe de specialitate.
Membru al Comitetului Director al Societății Române de Dermatologie.
Vicepreședintele Societății Române de Lasere în Medicină și Chirurgie.
Institutul Dermato Estetic
Institutul dermato estetic Dr. Irinel Nedelcu, centru de excelență în dermatologie, dermato estetică, implant de păr și tratamente laser chirurgicale și estetice încununează 20 de ani de activitate în domeniu.
Dr. Irinel Nedelcu, reprezentant al elitei dermatologiei românești, asociază activitatea clinică din cadrul spitalului Colentina cu domeniul dermato-estetic și al tratamentelor anti- aging din cadrul institutului pe care-l conduce alături de soția sa, Ana Maria Nedelcu.
În activitatea științifică și de cercetare, Dr. Irinel Nedelcu a elaborat lucrarea de doctorat cu tema “Diagnosticul și tratamentul afecțiunilor părului”, este membru în comitetul de conducere a Societății Române de Dermatologie, membru al Academiei Europene de Dermato-Venerologie și al Societății Internaționale de Chirurgie pentru Restaurarea Părului.
Din anul 1997, în cadrul primei clinici de tricologie din România, dezvolta tehnici de diagnostic și tratament al afecțiunilor părului, complexe și precise. Implantul de păr propriu, efectuat în urma evaluării pacientului și stabilirii prognosticului pe termen lung, se efectuează prin metoda unităților foliculare și asigură rezultate definitive excelente, cu aspect identic natural.

Contactează operatorul PDI 2021

6 + 8 =

Operatorul PDI 2021

Adresa: Str. A. Panu nr. 13, Iasi
Tel.: 0332.40.88.00-05
E-mail: inscrieri@primaderma.ro
Website: www.eventernet.ro

Parteneri Media