Dr. Jianu Dana Mihaela

Dr. Dana Mihaela Jianu
Clinica ProEstetica, București, România

Scurt CV

Medic primar chirurg plastician, Doctor în Științe Medicale, Cercetător științific
Dr. Dana Jianu s-a format ca specialist în chirurgia plastică-estetică, reconstructivă și arsuri în cadrul sistemului de educație medicală din România, Spitalul Universitar de Chirurgie Plastică, Reconstructivă și Arsuri, București certificat de Ministerul Sănătății din România (1993). Este Președinte al Societății Române de Chirurgie Estetică (SRCE) și Vicepreședinte al Asociației Chirurgilor Plasticieni din România (ACPR) .
S-a specializat în chirurgie estetică în străinătate cu reputați maeștri: Valeriu Popescu (Hamburg, Germania), David Sharp (UK), Giovanni Botti (Salo, Italia), Giorgio Fischer (Roma, Italia), Pierre Fournier, Benjamin Ascher (Paris , Franta) și Steven Hoefflin (Santa Monica, USA) .
Este preocupată de medicina translațională, de aspecte inovative și de cercetare, de legătură între masa de operație, patul pacientului și masa de laborator. Este cercetător științific al Centrului de Cercetare în Medicină și Chirurgie Regenerativă al ProEstetica Hospital pe platforma Academiei de Științe Medicale din România și ex. profesor asociat al UMF „Carol Davila” București.
Este membru al Consiliului Colegiului Medicilor București și în Comisia de Specialitate în cadrul Colegiului Medicilor din România. Este membru al Board-ului Editorial al Jurnalului Oficial ISAPS „Aesthetic Plastic Surgery” Journal.
Este pionier al chirurgiei estetice în România (din 1994). A organizat multiple manifestări științifice – cursuri, simpozioane ISAPS, Congrese Internaționale în România și străinătate, dintre care amintim Congres SRCE 2007, 2009, Curs ISAPS 2013 Sinaia, Congres SRCE – ACPR 2016, Co-Director Curs ISAPS Belgrad 2015, Cairo 2016, Conferința SRCE- Școala de vara- Curs ISAPS 2017.
Este co-proprietar ProEstetica Group (www.proestetica.ro) și coordonatoarea Departamentului de Chirurgie Plastică-Estetica în cadrul Centrului Medical ProEstetica.
Coordonează activitatea Societății Române de Chirurgie Estetică (SRCE) în calitate de Președinte. Are o contribuție de importanță națională și internațională în chirurgia plastică regenerativă atât ca și chirurg practician cât și în calitate de Președinte al Societății Internaționale de Medicină și Chirurgie Regenerativă (SIMCR). Este preocupată de performanțele chirurgiei LASER; este Președinte al Societății Europene de Chirurgie Estetică Laser (ESLAS).
Dr. Dana Jianu se concentrează pe chirurgia mamară, primară și secundară și regenerativă – postmastectomie, corecția siluetei prin liposculptura, cu un interes special pentru reîntinerirea feței și gâtului prin metode regenerative chirurgicale fără bisturiu, pe transplant de țesut adipos, lasere și PRP, concomitent. Un interes deosebit acordă intervențiilor fără cicatrice vizibile: măriri de sâni cu implante, transareolar sau tratamentul regenerativ al cicatricelor.

Contactează operatorul PDI 2023

8 + 9 =

Operatorul PDI 2023

Adresa: Str. A. Panu nr. 13, Iasi
Tel.: 0332.40.88.00-05
E-mail: contact@pdi.ro
Website: www.eventernet.ro

Parteneri Media