Pentru studenți

e-Posterul va fi trimis in limba română și în limba engleză pe adresa de email: eposter@pdi.ro.

Rezumatul științific va fi trimis pe adresa de email: eposter@pdi.ro.

Participantii la concurs trebuie sa respecte urmatorii pasi:
– sa dea „Like” paginii de Facebook Primavara Dermatologica – http://www.facebook.com/pdi.ro/2020
– sa trimita un e-poster stiintific, legat de specialitatea dermatologica, cu un subiect ales impreuna cu coordonatorul (studiu de caz, prezentare de studiu stiintific, etc.), cu dimensiunea HD (height – 1920px, width – 1080px conform modelului de e-poster acceptat pe care il puteti descarca dand click aici), in format electronic, pe e-mail la adresa: eposter@pdi.ro si sa posteze acest e-poster pe pagina de Facebook Primavara Dermatologica Ieseana – Scoala Ieseana de Dermatologie, insotit de cateva detalii legate de subiectul e-posterului. Obligatoriu, textul care insoteste imaginea (e-posterul) trebuie sa contina hashtag-ul #pdi2020.
Termenul limită pentru trimiterea e-posterelor este 30 martie 2020.

Regulament:
Are dreptul de participare la concursul de postere “Primavara Dermatologica Ieseana” orice persoana fizica cu domiciliul in Romania, medic rezident (in orice specialitate medicala) si student al unei Universitati de Medicina din Romania.
Concursul este organizat si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, pe pagina de Facebook Primavara Dermatologica.
Termenul limită pentru trimiterea e-posterelor este 30 martie 2020.

Concursul va stabili 2 castigatori, dupa cum urmeaza:
La sfarsitul concursului vor exista doua modalitati de stabilire a castigatorului:
1. Autorul primului e-poster (cu cele mai multe “Like”-uri la data de 03 aprilie) devine automat castigatorul concursului.
2. In perioada 03 aprilie06 aprilie 2020, Comitetul de Organizare al Evenimentului Primavara Dermatologica Ieseana va alege un e-poster castigator (altul decat cel desemnat prin intermediul paginii de Facebook), urmand sa anunte castigatorul dupa data de 07 aprilie.  Comisia științifică de evaluare va acorda un premiu pentru cel mai bun e-poster, constând într-o taxă de participare la un congres național destinat studenților. Câștigătorul va prezenta oral lucrarea în cadrul unei sesiuni ce va avea loc sambata, 11 aprilie 2020, timpul alocat va fi de maxim 5 min. Formatul electronic al prezentării orale va fi ppt sau pptx (power point).

Regulamentul concursului va fi disponibil în curând.

Contactează operatorul PDI 2020

6 + 12 =

Operatorul PDI 2020

Adresa: Str. A. Panu nr. 13, Iasi
Tel.: 0332.40.88.00-05
E-mail: inscrieri@primaderma.ro
Website: www.eventernet.ro