Prof. Dr. Codreanu Cătălin

Prof. Dr. Codreanu Cătălin
Universitatea de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” București, România

Corelatii clinico-terapeutice in pneumopatiile interstitiale difuze asociate bolilor colagen-vasculare

Autor: C. Codreanu

Scurt CV

Cătălin Codreanu este profesor de reumatologie la Universitatea de Medicină şi Farmacie ”Carol Davila” din Bucureşti, precum şi managerul Centrului Clinic de Boli Reumatismale “Dr. Ion Stoia” din Bucureşti.
Dr. Codreanu a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” din Bucureşti, incluzând studii doctorale în reumatologie, dedicate terapiei imunomodulatoare în artrita reumatoidă. Studiile sale postdoctorale includ “Diplome d’Universite d’Immunopathologie Articulaire”, obţinută la Universitatea din Montpellier (Franţa). Dr. Codreanu a obţinut titlul de Master în managementul serviciilor de sănătate, la Academia de Studii Economice din Bucureşti.
Domeniile principale de interes includ tratamentul artritei reumatoide, în mod particular cu methotrexat şi agenţi biologici, artrita precoce, precum şi tratamentul osteoporozei postmenopauzale și a osteoartritei, contribuind la peste 130 de articole științifice. Dr. Codreanu este membru activ al mai multor societăți naționale și internaționale: el este președintele Registrului Român de Boli Reumatice și fost președinte al Societății Române de Reumatologie.

Contactează operatorul PDI 2024

10 + 2 =

Operatorul PDI 2024

Adresa: Str. A. Panu nr. 13, Iasi
Tel.: 0332.40.88.00-05
E-mail: contact@pdi.ro
Website: www.eventer.ro

Parteneri Media