Rezervă cazare

Termenul limită pentru rezervarea cazării este 10.03.2024.

METODE DE REZERVARE A CAZĂRII (vă rugăm să folosiţi una din cele două metode de rezervare):

1. prin completarea secţiunii “Cazare” – forma de rezervare recomandată (opţiunea de rezervare este disponibilă doar după accesarea Contul meu pe baza numelui de utilizator şi a parolei stabilite la Înregistrare)
2. prin e-mail pe adresa: contact@pdi.ro*
* În acest caz, vă rugăm să specificaţi în email perioada de cazare, hotelul şi tipul camerei.

Plata cazării se va face în contul Eventer.Net, nr. cont: RO34BACX0000001109460000, deschis la UniCredit Bank Iaşi, cu menţiunea “Pentru PDI 2024 – Rezervare Cazare, Hotel …”. Codul fiscal al SC EVENTER.NET SRL este RO 26964360.
Vă rugăm să trimiteţi copia documentului de plată a cazării operatorului evenimentului prin email.

CONFIRMAREA REZERVĂRII
Rezervarea la hotel nu este valabilă fără dovada plăţii pentru întreaga perioadă de cazare rezervată. Rezervarea neînsoţită de plată este considerată nulă.
ANULĂRI
Anulările sunt acceptate doar prin e-mail sau notificare scrisă pe adresa operatorului evenimentului. Până la data de 10.03.2024 (inclusiv) se va rambursa 95% din suma achitată, nimic ulterior.

HOTEL INTERNAȚIONAL 4*CAZARE MINIM 3 NOPȚI

Adresa: Str. Palat nr. 5A, Iaşi
Amplasat în cadrul Complexului Palas Iaşi, Hotelul Internaţional 4* oferă unităţi de cazare cu Wi-Fi gratuit şi acces gratuit la piscina interioară, centrul de fitness, saună uscată şi umedă şi cadă cu hidromasaj. Toate camerele au aer condiţionat, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, minibar, facilităţi pentru prepararea de ceai şi cafea, birou, cutie de valori.

Cameră single – 590 lei/camera/noapte
Cameră dublă – 660 lei/camera/noapte
Corner room city view (SGL/DBL) – 770 lei/camera/noapte
Corner room Palace view (SGL/DBL) – 840 lei/camera/noapte
Junior Suite (SGL/DBL) – 980 lei/camera/noapte
One Bedroom Suite (SGL/DBL) – 1160 lei/camera/noapte
Tarifele includ taxa locală, mic dejun şi TVA.

HOTEL UNIREA 4*

Adresa: Piața Unirii nr. 5, Iași
Hotel Unirea Iaşi este poziţionat ultracentral, chiar în Piaţa Unirii. Hotelul este unul dintre cele mai uşor de găsit obiective din Iaşi.
Având în vedere poziţionarea privilegiată, Hotel Unirea se află aproape de principalele obiective turistive şi culturale ale capitalei Moldovei: Biserica Trei Ierarhi, Mitropolia Sfânta Paraschiva, Filarmonica şi Teatru Naţional Iaşi.

Cameră single – 450 lei/camera/noapte
Cameră dublă – 540 lei/camera/noapte
Tarifele includ taxa locală, mic dejun şi TVA.

HOTEL SELECT 4*

Adresa: Strada 14 Decembrie 1989 nr. 2, Iași
Palatul Neuschotz, ce găzduiește astăzi Select Hotel, a fost construit în secolul al XIX-lea și a aparținut bancherului Iacob Neuschotz, personaj cunoscut pentru acțiunile sale filantropice.
Situat într-o clădire din secolul al XIX-lea, la un minut de mers pe jos de cea mai apropiată stație de tramvai, acest hotel relaxat se află la 1 km de Palatul Culturii și la 4 km de Grădina Botanică din Iași.

Cameră single –  410 lei/cam./zi
Cameră dublă – 540 lei/cam./zi
Tarifele includ taxa locală, mic dejun şi TVA.

HOTEL TRAIAN 4*

Adresa: Str. Piața Unirii nr. 1, Iași
Construit între 1879 și 1882, de compania condusă de Eiffel, în stil neoclasic francez, pe o structură metalică (la vremea aceea o noutate), cu coloane din fontă și platforme metalice, acest proiect inovator a dus pur și simplu la ruina lui Scarlat. Scarlat Pastia care, pentru a-și acoperi datoriile, a fost obligat să transfere clădirea către compania „Credit urban”, care a transformat clădirea într-un hotel.
Ulterior, hotelul a intrat în proprietatea familiei evreiești a lui Theitler, iar în 1942, clădirea a fost expropriată de moștenitorii lui Adolf Theitler. La un an de la exproprierea hotelului, Primăria Iași a renovat hotelul cu fonduri proprii, pentru ca în 1950 să fie naționalizat.

Cameră single standard – 440 lei/camera/noapte
Cameră dublă standard – 480 lei/camera/noapte
Tarifele includ taxa locală, mic dejun şi TVA.

HOTEL RAMADA 3* 

Adresa: Str. Grigore Ureche 27, Iaşi
Hotelul este amplasat la kilometrul zero al oraşului, chiar pe esplanada Complexului Comercial Palas. Localizarea centrală, la numai 15 minute distanţă de aeroport şi la doar 7 minute de Gara Centrală, permite un acces extrem de facil către hotel. Apropierea de principalele obiective turistice precum şi liniştea zonei, îi asigură hotelului Ramada un amplasament ideal.

Cameră single – 380 lei/camera/noapte
Cameră dublă – 440 lei/camera/noapte
Tarifele includ taxa locală, mic dejun şi TVA.

HOTEL MOLDOVA 3*

Adresa: Str. Anastasie Panu nr. 31, Iaşi
Hotelul este situat la aproximativ 300 m de Hotelul Internaţional. Toate camerele sunt modernizate, dotate cu minibar, TV Satelit, conexiune Internet.

Camera single  – 320 lei/camera/noapte
Camera dublă – 350 lei/camera/noapte
Camera single (vedere la Palatul Culturii) – 350 lei/camera/noapte
Camera dublă (vedere la Palatul Culturii) – 380 lei/camera/noapte
Tarifele includ taxa locală, mic dejun şi TVA.

Contactează operatorul PDI 2024

8 + 1 =

Operatorul PDI 2024

Adresa: Str. A. Panu nr. 13, Iasi
Tel.: 0332.40.88.00-05
E-mail: contact@pdi.ro
Website: www.eventer.ro

Parteneri Media