Abordarea multistratificată a procesului de îmbătrânire utilizând produse injectabile (sau produsele Teoxane)

Abordarea multistratificată a procesului de îmbătrânire utilizând produse injectabile (sau produsele Teoxane)

Coordonator workshop: Cristian Sorin Gheorghe

Scurt CV

Funcţia actuală
Medic Specialist Chirurgie Plastică și Microchirurgie Reconstructivș, Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova România

Formare
2001–2005 Liceul Ștefan Odobleja, Craiova
10/2005–07/2011 Universitatea de Medicină și Farmacie – Craiova

Cursuri:
Curs de pregătire POSDRU “Dezvoltarea competențelor în transplant”, Modulul C3 “Transplantul de țesut compozit”, Septembrie-Decembrie 2015, Cluj, București și Cheile Grădiștei.
Curs postuniversitar “Actualități în dermatoscopie – metoda de diagnostic a melanomului incipient”,
2-3 Iulie 2018 Cluj-Napoca, GCP training NIDA, 2019

Abordarea multistratificată a procesului de îmbătrânire utilizând produse injectabile (sau produsele Teoxane)

Dinamica procesului de îmbătrânire are o evoluție stratificată, etapizată și predictibilă, motiv pentru care abordarea terapeutică folosind produsele injectabile trebuie să fie una globală, reversibilă și, obligatoriu, una sigură. Având acum în arsenal cea mai complexă gamă de produse injectabile – fillerele din gama Teosyal, ne rămâne doar să cunoaștem caracteristicile produselor, să aprofundăm noțiunile de anatomie și să ne rafinăm tehnicile pentru a duce o luptă echitabilă cu procesul de îmbătrânire. Concordanța dintre cunoștințele anatomice, tehnicile de injectare și produsele corespunzătoare fiecărei proceduri, constituie trepiedul de bază în reducerea în limite acceptabile a riscurilor la care se supun deopotrivă pacienții și medicii în timpul injectarilor, riscuri ce pot avea consecințe dezastruoase atunci când gestionarea lor este una necorespunzătoare. Prin urmare, o bună înțelegere a caracteristicilor produselor și a indicațiilor lor de injectare, dar și recunoașterea din timp a pontențialelor complicații, scade considerabil rata efectelor adverse și va crește satisfacția pe termen mediu și lung a pacienților.

Contactează operatorul PDI 2020

12 + 13 =

Operatorul PDI 2020

Adresa: Str. A. Panu nr. 13, Iasi
Tel.: 0332.40.88.00-05
E-mail: inscrieri@primaderma.ro
Website: www.eventernet.ro

Parteneri Media