Dr. Nedelcu Irinel

Dr. Nedelcu Irinel
Institutul Dermato Estetic

Abordarea medicală și chirurgicală complexa a afecțiunilor parului
Autor: Irinel Nedelcu

Prezența părului nu este vitală pentru specia umană, dar importanța psiho socială a acestuia, în special la nivelul scalpului și feței, face necesară o abordare medicală complexă, corectă, plecând de la stabilirea unui diagnostic, a prognosticului bolii și a terapiei adecvate.
Abordarea superficială duce la greșeli diagnostice și terapeutice care pot agrava evoluția afecțiunii, de aceea susținem considerarea afecțiunilor parului în cadrul celor cu impact semnificativ asupra calității vieții pacientului.

Complex medical and surgical management of hair disorders
Authors: Irinel Nedelcu

The presence of hair is not vital for the human species, but the psychological and social importance of it, especially on the scalp and face, call for a complex and correct management, starting with establishing a diagnosis, the adequate therapy and real prognosis.
A superficial approach to any hair disorder can lead to both diagnostic and therapeutic mistakes, which can lead to worsening, and this makes us advocate for the inclusion of hair disorders within the group of those with a significant impact on the patient’s quality of life. 

Scurt CV

Din 1997 Conducătorul primei clinici de tricologie și implant de păr propriu din România.
Din 2003 Experiență în tratamente Laser și IPL, cu rezultate remarcabile publicate și apreciate la conferințe de specialitate.
Membru al Comitetului Director al Societății Române de Dermatologie.
Vicepreședintele Societății Române de Lasere în Medicină și Chirurgie.

Institutul Dermato Estetic
Institutul dermato estetic Dr. Irinel Nedelcu, centru de excelență în dermatologie, dermato estetică, implant de păr și tratamente laser chirurgicale și estetice încununează 20 de ani de activitate în domeniu.
Dr. Irinel Nedelcu, reprezentant al elitei dermatologiei românești, asociază activitatea clinică din cadrul spitalului Colentina cu domeniul dermato-estetic și al tratamentelor anti- aging din cadrul institutului pe care-l conduce alături de soția sa, Ana Maria Nedelcu.
În activitatea stiințifică și de cercetare, Dr. Irinel Nedelcu a elaborat lucrarea de doctorat cu tema “Diagnosticul și tratamentul afecțiunilor părului”, este membru în comitetul de conducere a Societății Române de Dermatologie, membru al Academiei Europene de Dermato-Venerologie și al Societății Internaționale de Chirurgie pentru Restaurarea Părului.
Din anul 1997, în cadrul primei clinici de tricologie din România, dezvoltă tehnici de diagnostic și tratament al afecțiunilor părului, complexe și precise. Implantul de păr propriu, efectuat în urma evaluării pacientului și stabilirii prognosticului pe termen lung, se efectuează prin metoda unităților foliculare și asigură rezultate definitive excelente, cu aspect identic natural.

Contactează operatorul PDI 2019

6 + 12 =

Operatorul PDI 2019

Adresa: Str. A. Panu nr. 13, Iasi
Tel.: 0332.40.88.00-05
E-mail: inscrieri@pdi.ro/2019
Website: www.eventernet.ro