Dr. Jianu Dana Mihaela

Dr. Jianu Dana Mihaela
Clinica ProEstetica, București, România

Chirurgia plastică regenerativă aplicată în tratamentul unui caz de sclerodermie localizată (morfee în bandă) în treimea inferioară a feței
Autor: Dana Mihaela Jianu


Background: Combatere imbatranirii faciale ramane o preocupare constanta atat in randul barbatilor cat si a femeilor incepand de la varste mai tinere pina la senectute ,cu un varf intre 45 si pina la 65 de ani. Imbatranirea faciala este evaluata cu ajutorul scalei Glogau.Sunt discutati termenii medicali cel mai frecvent folositi in practica curenta.
Material si metoda: In perioada 2016-2021 au fost analizate datele a 980 de pacienti inregistrati cu fotoimbatranire cutanata si ptoza palpebrala superioara ,ptoza 1/3 externe a sprancenelor.
S-au consemnat si analizat tipurile de interventii propuse ,atat in ambulator cat si cu internare.
Rezultate: S-a efectuat o evaluare referitoare la strategiile adoptate.
Concluzii: Rezultate optime in mentinerea unei infatisari armonioase si tineee , se obtin prin repetarea tratamentelor ambulatorii dar si combinarea cu tratamente chirurgicale cum sunt AdipoLaser Rejuvenation si blefaroplastia superioara.

Scurt CV

Medic primar chirurg plastician, Doctor în Științe Medicale, Cercetător științific
Dr. Dana Jianu s-a format ca specialist în chirurgia plastică-estetică, reconstructivă și arsuri în cadrul sistemului de educație medicală din România, Spitalul Universitar de Chirurgie Plastică, Reconstructivă și Arsuri, București certificat de Ministerul Sănătății din România (1993). Este Președinte al Societății Române de Chirurgie Estetică (SRCE) și Vicepreședinte al Asociației Chirurgilor Plasticieni din România (ACPR) .
S-a specializat în chirurgie estetică în străinătate cu reputați maeștri: Valeriu Popescu (Hamburg, Germania), David Sharp (UK), Giovanni Botti (Salo, Italia), Giorgio Fischer (Roma, Italia), Pierre Fournier, Benjamin Ascher (Paris , Franta) și Steven Hoefflin (Santa Monica, USA) .
Este preocupată de medicina translatională, de aspecte inovative și de cercetare, de legătură între masa de operație, patul pacientului și masa de laborator. Este cercetător științific al Centrului de Cercetare în Medicina și Chirurgie Regenerativă al ProEstetica Hospital pe platforma Academiei de Științe Medicale din România și ex. profesor asociat al UMF „Carol Davila” București.
Este membru al Consiliului Colegiului Medicilor București și în Comisia de Specialitate în cadrul Colegiului Medicilor din România. Este membru al Board-ului Editorial al Jurnalului Oficial ISAPS „Aesthetic Plastic Surgery” Journal.
Este pionier al chirurgiei estetice în Romania (din 1994). A organizat multiple manifestări științifice – cursuri, simpozioane ISAPS, Congrese Internaționale în Romania și străinătate, dintre care amintim Congres SRCE 2007, 2009, Curs ISAPS 2013 Sinaia, Congres SRCE – ACPR 2016, Co-Director Curs ISAPS Belgrad 2015, Cairo 2016, Conferinta SRCE- Școala de vara- Curs ISAPS 2017.
Este co-proprietar ProEstetica Group (www.proestetica.ro) și coordonatoarea Departamentului de Chirurgie Plastică-Estetica în cadrul Centrului Medical ProEstetica.
Coordonează activitatea Societății Române de Chirurgie Estetică (SRCE) în calitate de Președinte. Are o contribuție importanță națională și internațională în chirurgia plastică regenerativă atât ca și chirurg practician cât și în calitate de Președinte al Societății Internaționale de Medicină și Chirurgie Regenerativă (SIMCR). Este preocupată de performanțele chirurgiei LASER; este Președinte al Societății Europene de Chirurgie Estetică Laser (ESLAS).
Dr. Dana Jianu se concentrează pe chirurgia mamară, primară și secundară și regenerativă – postmastectomie, corecția siluetei prin liposculptura, cu un interes special pentru reintinerirea feței și gâtului prin metode regenerative chirurgicale fără bisturiu, pe transplant de țesut adipos, lasere și PRP, concomitent. Un interes deosebit acordă intervențiilor fără cicatrice vizibile: măriri de sâni cu implante transareolar sau tratamentul regenerativ al cicatricelor.

Contactează operatorul PDI 2022

3 + 14 =

Operatorul PDI 2022

Adresa: Str. A. Panu nr. 13, Iasi
Tel.: 0332.40.88.00-05
E-mail: inscrieri@primaderma.ro
Website: www.eventernet.ro

Parteneri Media